Hjem Ressurser Fundament Kontakt Medlem/Gaver Bispedømmene

Medlem / Støttemedlem / Gaver

Frimodig Kirke - et nettverk for bekjennelse, disippelskap og fornyelse i Den norske kirke.

Bli medlem eller støttemedlem:

Du ordner det enkelt selv:
 • Bli medlem eller støttemedlem med AvtaleGiro HER.
 • Bli medlem eller støttemedlem uten AvtaleGiro ved å sende e-post til med informasjon om navn, adresse, e-post, mobil-nr. bispedømme, menighetstilknytning, yrke/stilling og fødselsår. Deretter får du faktura i posten.

Fullt medlemskap i Frimodig kirke forutsetter medlemsskap i Den norske kirke. Du er velkommen til å være støttemedlem selv om du ikke er innmeldt i Dnk, og kan delta aktivt i nettverket på alle måter, med den ene begrensning at du ikke kan stå på valg til sentrale tillitsverv.
 (Medlemskapet/støttemedlemskapet går automatisk til du gir beskjed om at du vil avslutte det.)

Fast givertjeneste:

• Dersom du ønsker å bli fast giver til arbeidet generelt eller til studentprosjektet "Fø mine lam", kan du ordne det selv med AvtaleGiro HER.

Skatteytere kan kreve fradrag for gave til visse frivillige organisasjoner, tros- og livssynssamfunn som er forhåndsgodkjent av Skatteetaten. Frimodig kirke er omfattet av gavefradragsordningen. I 2018 gis det 23 % fradrag for gaver opptil 40 000 kroner.

Gi en gave:

• Ønsker du å gi et enkeltstående gavebeløp til Frimodig kirke så er bankkontonummeret 3205 24 57326. Det er fint om du merker innbetalingen med "Gave til Frimodig kirke".

Personvernerklæring for Frimodig kirke

Personvernerklæringen for Frimodig kirke sier hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger i henhold til personopplysningsloven iverksatt 20.07.2018. Du kan laste ned og sjekke den HER.

Frimodig Kirke - Kontakt oss: